logo
2007-es megalakulásunk óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy tanulóinkat felkészítsük a helyes közlekedésre a jogosítvány megszerzése mellett. Ha nem egyszerű jogosítványt szeretnél, hanem magabiztos tudásra szert tenni, akkor jó helyen jársz.
Jelentkezem

jogsi@szelveszautosiskola.hu

_

(+36) 30/894-2690

Köszöntünk Autósiskolánk békéscsabai oldalán!

Kellemes környezetben, vidám hangulatban tanulhatsz nálunk. Oktatóink kiváló felkészültséggel rendelkeznek, hogy mindenkinek egyénre szabottan, legmegfelelőbb módon tanítsák meg a vezetést.

Oktatóink mellett biztonságosan tanulhatod meg a forgalomban létezés minden fogását, finomságát, hogy tanfolyamaink elvégzése után magabiztosan és biztonságosan közlekedhess.

Sok hallgató pozitív visszajelzése a garancia számunkra, hogy munkánkat kiválóan végezzük.

Rólunk
Tanulj kényelmesen!

Tantermeinkben lehetőség van számítógépes gyakorlásra, illetve az E-learning fiókodat is használhatod nálunk, ha máshol nincs lehetőséged, nincs nálad a tableted, vagy lemerült a laptod.

E-learning lehetőség
Tovább

Megszerezhető kategóriák:

Iskolánkban  “B”, “C” és “CE” kategóriájú jogosítványok megszerzésére van lehetőség.

Minőségi oktatók.

Autósiskolánk oktatói mellett megtanulhatsz magabiztosan és biztonságosan vezetni a forgalomban. Kiváló felkészültséggel rendelkeznek, így mindenki számára megfelelő módon zajlik az oktatás.

Elsősegély tanfolyam

Iskolánkban lehetőség van Elsősegély tanfolyam elvégzésére!

Az elsősegély tanfolyam elvégzése elengedhetetlen az első jogosítvány megszerzéséhez! Még elengedhetetlenebb ahhoz, hogy felelősségteljes résztvevője légy a közlekedésnek!

Tanfolyamok
Velünk élmény a vezetés.