logo
2007-es megalakulásunk óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy tanulóinkat felkészítsük a helyes közlekedésre a jogosítvány megszerzése mellett. Ha nem egyszerű jogosítványt szeretnél, hanem magabiztos tudásra szert tenni, akkor jó helyen jársz.
Jelentkezem

jogsi@szelveszautosiskola.hu

_

(+36) 30/894-2690

Minőségi oktatás

2007-es megalakulásunk óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy tanulóinkat felkészítsük a helyes közlekedésre a jogosítvány megszerzése mellett. Ha nem egyszerűen jogosítványt szeretnél, hanem magabiztos tudásra szert tenni és közben pozitív élményekkel gazdagodni a tanfolyam ideje alatt, akkor jó helyen jársz.

Jelentkezem

Elméleti oktatásaink saját oktatótermeinkben zajlanak, tanulóinknak határtalan figyelmet szentelünk és legjobb képességeink szerint készítjük fel őket vizsgáikra. Számtalan elégedett tanulónk bizonyíték arra, hogy egy felelősségteljesen és korrektül működő iskolát hoztunk létre, nem csak egyet a sok közül. Engedd, hogy bizonyítsuk, jelentkezz hozzánk.

A sikeres KRESZ vizsgát követően tanulóinknak lehetősége nyílik megtalálni a hozzájuk legjobban passzoló oktatót. Sokszínű csapatunk szakképzett tagjai várják leendő diákjaikat, hogy elméleti tudásukat immár az utakon gyakorolhassák. A járművezetés a jó oktatóval gyerekjátéknak fog tűnni, a tanulóból pedig hamar jogosítvánnyal rendelkező, magabiztos sofőr válik.

A felelősségtudatos közlekedés része kell, hogy legyen mindennapjainknak, ezért mi is igyekszünk alaposan felkészíteni tanulóinkat a közúti közlekedésben rejlő veszélyekre. Technikai ismeretek, a jármű feletti uralom, az esetlegesen kialakuló veszélyhelyzetekre a megfelelő módon való reagálás – ez mind elsajátítható, ha jó tanárt választ magának az ember.

a

Rengeteget tanultam az elméleti oktatás alatt, mindenki nagyon kedves volt velem. Ti vagytok Szegeden a legjobbak!

Márk Péter Békéscsaba
a

Imádtam a hegyvidéki vezetést. Jó döntés volt a Szélvész Autósiskolát választani, remek hangulatban telt a közös vezetés.

Kiss István Szeged

Istvánt kivételes oktatónak tartom és nagyon örülök, hogy ő tanított meg engem vezetni, így magabiztos tudásra tettem szert .

Dönczi Richárd Szeged

Jogosítvány mindenre

Bárhol és bármikor elérhető iskolánknál a “B”, “A2”, “AM”, “A”, “C”, “C+E” kategóriák KRESZ tanfolyamok, illetve a GKI szaktanfolyamok is elvégezhetőek az E-learning képzés keretében.

A gyakorlati képzés során a tanulók maguk megválaszthatják a számukra legmegfelelőbb oktatót és járművet, valamint előzetes megbeszélés során a tanulóváltást helyszínét is.

Hegyvidéki vezetés

Tanulóinkat elvisszük a Mecsekbe hegyvidéki vezetést gyakorolni. Emellett alkalmuk lehet a Hungaroringen is vezetéstechnikai tréningen részt venni. Jelentkezz most hozzánk és szerezd meg Te is a jogosítványt.

Iskolánkban lehetőséged van az elsősegély tanfolyam elsajátítására is, amelyhez a helyszínt, a szükséges eszközöket és a legmegfelelőbb szakembereket is biztosítjuk számodra.