logo
2007-es megalakulásunk óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy tanulóinkat felkészítsük a helyes közlekedésre a jogosítvány megszerzése mellett. Ha nem egyszerű jogosítványt szeretnél, hanem magabiztos tudásra szert tenni, akkor jó helyen jársz.
Jelentkezem

jogsi@szelveszautosiskola.hu

_

(+36) 30/894-2690

 

GYIK Békéscsaba

Tanfolyamra az vehető fel, aki
 1. 14 éves, vagy annál legfeljebb 6 hónappal fiatalabb
 2. 8 általános iskolai végzettség
 3. Írásbeli nyilatkozata alapján a 326/2011 (XII.28) Kormányrendeletben meghatározott közlekedésbiztonságnak megfelel.
Tanfolyamra az vehető fel, aki
 1. 18 éves, vagy annál legfeljebb 6 hónappal fiatalabb
 2. Egészségügyileg alkalmas és erről nyilatkozatot tesz
 3. Befejezte az általános iskola 8 osztályát, egyéb esetben írni, olvasni tud és erről nyilatkozatot tesz
 4. A meghatározott közlekedésbiztonságnak megfelel.
Tanfolyamra az vehető fel, aki
 1. 24 éves, vagy annál legfeljebb 6 hónappal fiatalabb
 2. 1. csoportban egészségügyileg alkalmas és erről nyilatkozatot tesz
 3. Befejezte az általános iskola 8 osztályát, egyéb esetben írni, olvasni tud és erről nyilatkozatot tesz
 4. A meghatározott közlekedésbiztonságnak megfelel.
Tanfolyamra az vehető fel, aki
 1. 17 éves, vagy annál legfeljebb 6 hónappal fiatalabb
 2. 1. csoportban egészségügyileg alkalmas és erről nyilatkozatot tesz
 3. 8 általános iskolai végzettség
 4. Írásbeli nyilatkozata alapján a 326/2011 (XII. 28.) Kormányrendeletben meghatározott közlekedésbiztonsági feltételeknek megfelel.
Tanfolyamra az vehető fel, aki
 1. 18 éves, vagy annál legfeljebb 6 hónappal fiatalabb
 2. 1. csoportban egészségügyileg alkalmas
 3. 8 általános iskolai végzettség
 4. Írásbeli nyilatkozata alapján a 326/2011 (XII. 28.) Kormányrendeletben meghatározott közlekedésbiztonsági feltételeknek megfelel
 5. “B” kategóriára érvényes vezetői engedéllyel rendelkezik.

Elsősegély tanfolyamot a jelentkezőktől függően tartunk, de általában havonta. 3 egymást követő nap, és minden alkalommal 17:00 – 20:00-ig. Az oktatást az iskolában (6723 Szeged, Török utca 1/a.) a vizsga pedig a Vöröskeresztnél (Napfénypark – KópéPont) kerül megtartásra.

Ha betegség miatt nem jelentél meg valamelyik vizsgán, akkor kell kérni egy orvosi igazolást (naplószámnak is szerepelni kell rajta). Ezt az igazolást be kell nyújtani a Közlekedési Felügyelet felé (A betegség utolsó napját követő 8 napon belül), ott kitöltenek egy igazolási kérelmet és ebben az esetben megmarad a befizetett vizsgadíj.

Amennyiben nem igazolható a hiányzás (elaludtál, elkéstél, elfelejtetted), vagy kicsúszol a határidőből, abban az esetben csak újabb vizsgadíj befizetése után tehetsz vizsgát.

Hiányzás esetén pótfoglalkozást kell kiírni, így kell pótolni az adott napot. Ez a pótfoglalkozás lehetséges, hogy csak a tanfolyam végén iktatható be, ebben az esetben lehetséges, hogy az adott tanulónak későbbi vizsgaidőpontot kell kérni.  Ha valaki több alkalommal hiányzott, akkor célszerű, ha a következő tanfolyamra átiskolázzuk és ott fejezi azt be.

Sikeres KRESZ vizsga után kezdhető meg a vezetés. Ehhez be kell fáradni az ügyfélfogadóba oktató választásra, illetve legalább 4 óra befizetése miatt. Ha a karton érvényesítésre kerül, a választott oktató megkapja azt és telefonon fog keresni időpont egyeztetés miatt.

Sikeres forgalmi vizsga után a Közlekedési Felügyeletnél be kell mutatni az elsősegély kártyát. Ezt követően (3 munkanapon belül) Ők kiállítják a vizsga igazolást, ezért el kell menni. Közben be fáradni az ügyfélfogadóba és el kell kérni az eredeti orvosi alkalmassági igazolást, ezzel és a vizsgaigazolással váltható ki a jogosítvány.

Az elméleti oktatások napjai tanfolyamonként eltérnek. Pontos tájékoztatás érdeklődés során, vagy a tanfolyam megnyitón tudunk adni.

Hétköznapra eső tanórák: 16:30-tól 19:40-ig.

Szombatra eső tanórák: 08:00-tól 11:10-ig.

Beiratkozásra:

 • személyazonosító igazolvány
 • lakcímkártya
 • már meglévő vezetői engedély

Tanfolyamra a tanrendi tájékoztatón meghatározottak:

 • tandíj
 • bizonyítvány
 • orvosi alkalmassági igazolás
 • toll, füzet, papír

Vizsgára:

 • személyazonosító igazolvány
 • lakcímkártya
 • meglévő vezetői engedély

Ha valamilyen probléma merül fel a vezetési oktatás során, nyugodtan keresd fel az iskolavezetőt vagy az irodavezetőt. Valószínűleg elegendő lesz egy oktatóváltás. Ennek semmi akadálya és következménye sincs. Iskolaváltásra is van lehetőség, ebben az esetben jelezned kell az irodavezetőnél, hogy szeretnél másik képzőszervhez átjelentkezni. 3 napon belül kell elkészíteni a képzési igazolásodat 3 példányban, melyre a Te aláírásod is szükséges, 2 példányt kell vinni az új autósiskolához. Iskolaváltás esetén a szerződésben, illetve az írásbeli tájékoztatóban meghatározott tandíj különbözet befizetéssel kell számolni.

A változásokat az iskolában és a Közlekedési Felügyelőségen is be kell jelenteni.

Nem, a tanrend egy előre meghatározott tanfolyami rendet tartalmaz. Ezt egyenként nem tudjuk megváltoztatni.