logo
2007-es megalakulásunk óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy tanulóinkat felkészítsük a helyes közlekedésre a jogosítvány megszerzése mellett. Ha nem egyszerű jogosítványt szeretnél, hanem magabiztos tudásra szert tenni, akkor jó helyen jársz.
Jelentkezem

jogsi@szelveszautosiskola.hu

_

(+36) 30/894-2690

 

E-learning

Bárhol és bármikor elérhető

Iskolánknál a “B”, “A2”, “AM”, “A”, “C”, “C+E” kategóriák KRESZ tanfolyamok, illetve a GKI szaktanfolyamok is elvégezhetőek az E-learning képzés keretében.

Egy új lehetőség, amelyben a KRESZ elméleti oktatása nem tanteremben, kötött időrendben történik, hanem saját magunk idejét beosztva, akár otthon is egy számítógép (tablet) és internet segítségével. Így azok is el tudják végezni elméleti tanfolyamainkat, akik munka, vagy órarendjük miatt nem tudnak személyesen eljönni a tantermi óráinkra.

Időben rugalmas és nincs időhöz, létszámhoz kötve

Az E-learninges képzés során a tanulók önállóan, ellenőrzötten a saját időbeosztásuk szerint haladhatnak előre a tanulási folyamatban, oly módon, hogy a képzés ideje alatt folyamatos, teljeskörű és objektív visszacsatolást kapnak a megszerzett tudásról és annak színvonaláról.

A jelentkezés az autósiskolában történik, ahol mindössze egyszer kell megjelenni a szükséges adminisztráció elvégzése végett. A tanuló az autósiskola által egyedi azonosítót kap, amivel a rendszerbe belépve a tanulásra rendelkezésre álló idő alatt tetszőleges időbeosztással elvégezheti a képzést. A tanfolyam elvégeztével a rendszer előállítja az elektronikusan aláírt képzési igazolást. Az autósiskola ezután jelenti elméleti vizsgára a tanulót.

Korszerű és szórakoztató tanulás

Korszerű interaktív, multimédiás tananyagok, tesztek, próbavizsgák, amelyek elektronikus, digitális úton érhetők el a tanuló által, aki a saját számítógépén, internetkapcsolaton keresztül, egy webböngésző segítségével jeleníti meg ezeket.

A képzés moduláris alapon épül fel, figyelembe veszi a tanuló képességeit, készségeit, a saját időbeosztása és haladási üteme szerint halad végig a tananyagon. A rendszer a hatósági előírásoknak megfelelően manipulálhatatlanul rögzíti és értékeli a tanuló képzési programban rögzített előrehaladását, ellenőrző kérdésekre adott válaszait és eredményeit.

A tanuló teljesítményének értékelése alapján egy adott tananyagrészt csak akkor kezdhet el, ha az azt megelőzőt befejezte. A rendszer ellenőrzi az oktatás elvégzésének feltételeit és határidejét.